Holths Gym er et treningsstudio av typen "Expressgym". 

Vi har svært mye og variert treningsutstyr fra leverandører som Precore, Gym 2000, Panatta Sport, Hammer Strength, Arsenal Strength, Sterling, Gym Leco, Booty Builder og Stairmaster m.fl.  Solarium finner du også hos oss, men vi har valgt å ikke ha dusjmulighet.  Dette medfører at kostnadene holdes nede, og i sum betyr det at våre medlemmer får et mer effektivt, og rimeligere treningstilbud enn det som er vanlig.  Kvalitet og lavpris er en sjelden kombinasjon i gymbransjen, men det finner du på Holths Gym!

Istedetfor tradisjonelle garderober, har vi "skifterom" hvor du skifter til treningstøy, og klær og verdisaker låses enkelt inn i garderobeskap/ mindre verdiskap med ditt eget personlige armbånd. (Bilde nedenfor)

Sommeren 2016 utvidet vi treningsstudioet fra 300 til 550 kvm.  Studioet er etter det jevnlig fylt opp med nytt utstyr valgt fra ulike leverandører i både inn- og utland, etter ønsker og behov fra medlemmene våre, og det er lagt vekt på å skape inspirerende omgivelser!  Totaltilbudet er uslåelig i Kristiansund mht. variasjon i styrke- og kondisjonstrening, og vi streber alltid etter å ha det aller beste tilbudet, til den beste prisen, for ALLE! 

bilde

Eier, Gunnar Holth er fra Kristiansund.  Han var tidligere medeier i et annet treningsstudio i 7 år, men valgte i mai 2015  å "gå solo" med Holths Gym.  Gunnar har drevet med ulike typer trening hele sitt liv, konkurrert i kroppsbygging en rekke ganger med gode resultater, og har også en karriere i forsvaret å se tilbake på. 
Han er autorisert instruktør gjennom Norges Helsestudio forbund, utdannet massør, og har bygd opp en stor kompetanse på området anatomi og trening.   Hans særegne engasjement for trening synes i alt han gjør, og han brenner for å instruere og inspirere andre! 

Etter mer enn 25 år med trening på ulike treningsstudioer i inn- og utland, har han god erfaring med hva som skal til for å skape et bra gym. Alt utstyret på Holths Gym er "håndplukket", og av beste kvalitet, for å gi deg den beste treningsopplevelsen!  
Både eier og kunder på Holths Gym er genuint opptatt av den gode treningsfølelen, noe som er med på å skape et godt miljø.

Vi vet at et godt miljø er av avgjørende betydning for ekte treningsglede og din fremgang!

Broomguiden-referanse: 100329585

Kontakt

Sted

  • Adresse Løkkemyrveien 1
    6517 KRISTIANSUND N
  • KommuneKristiansund
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge