Volsdalen Camping
Er en energisk og nydelig plassert campingplass i Norges vakreste by; Ålesund.

Campingplassen ligger på Volsdalsberga, kun et steinkast fra fjorden og friområdet, med utsikt over Storfjorden og Sunnmørsalpene. På friområdet nedenfor campingen finner du en oppmuret badeplass, hoppetårn, Beachvolleyball-bane og fine stier langs fjorden. Det er ca 15min gangavstand fra campingplassen til Ålesund sentrum. En tur som er fin både som fotgjenger og sykkelist.

Ålesund har mye og tilby alle og en hver, og er en by som absolutt må oppleves. Du finner kulturhistorie om jugendstil og bybrannen. Nydelige naturopplevelser både fra Aksla, Sukkertoppen, Runde, og fjorden. Aktiviteter for barna på Atlanterhavsparken og lekeland. Kultur og uteliv på Terminalen eller andre av byens utesteder.

Fra Ålesund kan du også enkel med bil nå de fleste store attraksjoner i området på under to timer. Som for eksempel Trollstigen, Valldal, Geiranger, og Atlanterhavsveien.

bilde

På campingplassen har vi ca 40 oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner, ca 20 teltplasser, 16 hytter i forskjellige størrelser og sjangere, og 13 dobbeltrom.

Broomguiden-referanse: 100328019

Kontakt

Sted

  • Adresse Volsdalen
    6008 ÅLESUND
  • KommuneÅlesund
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge