Hos Jakt & Friluft AS finner du et av Norges største utvalg av jakt, fiske og friluftsutstyr samlet på et sted. Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra kjente produsenter til konkurransedyktige priser.Vi har butikker i Gjøvik, Asker og Arendal.

Jakt & Friluft- Din totalleverandør inne jakt, fiske og friluftsutstyr siden 1989! Fagkunnskap, entusiasme og service i over 30 år!

Hos Jakt & Friluft AS finner du kanskje Norges største utvalg av jakt, fiske og friluftsutstyr samlet på et sted. Enten du handler i vår forretning i Arendal, på Gjøvik eller på nettet kan vi tilby et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra kjente produsenter til konkurransedyktige priser. 
 
b
 
Jakt & Friluft eies og drives av villmarks-entusiaster, noe som også er et krav til alle som arbeider her. Enten du møter oss på telefon, i butikk, på nett, eller ute i felten vil du merke vårt engasjement, vår iver og vår kunnskap.
 
Som oftest har vi testet eller aktivt brukt de produktene vi selger. Det gir deg mulighet til å ta del i våre erfaringer og motta gode råd når du handler.
 

 

Broomguiden-referanse: 100330286

Kontakt

Sted

  • Adresse Bryggeriveien 4
    4848 ARENDAL
  • KommuneArendal
  • FylkeAust-Agder
  • LandNorge