Alltidrenbil.no tilbyr bilvask i maskin på samme måte som på bensinstasjonene.

Hos oss kan du vaske på avtale, enten en rabattavtale der du får fast rabatt på bilvask, eller vårt nisjeprodukt som vi kanskje er mest kjent for; bilvaskabonnement.

Med abonnement hos oss kan du vaske så mye du vil, på alle våre lokasjoner- helt uten begrensning. Du får naturligvis også tilgang på alle vaskeprogrammene våre. Kjøp abonnement til din egen bil, eller samle hele vennegjengen og så en enda bedre pris på abonnementet, jo flere biler, jo bedre pris!

Alltidrenbil.no ble etablert i 2015 med en visjon om å endre måten folk tenker bilvask på. Det å vaske bilen skal være enkelt, gøy og sømløst. Du skal ikke trenge å sette av en halv dag til å stå i vaskekø eller i det hele tatt gå ut av bilen din for å kjøpe selve vasken, og med dette i tankene ble Alltidrenbil.no etablert og åpnet sin første vaskehall i Skien. Etter en knakende suksess i Skien var det på tide å utvide med enda en vaskehall.

I 2017 åpnet vi vaskehall nummer to, denne ganger i Larvik. Åpningsfesten ble en kjempesuksess og etter fire dager var denne lokasjonen i full drift og salgsmålet var nådd.

Samme året fant vi ut at betalingsløsningen vi brukte var for utdatert og ville lage en ny. Sammen med ProtektIT begynte vi å utvikle en betalingsterminal og teknologi som skulle effektivisere og forbedre kundeopplevelsen. Etter mye prøving og feiling sto de ferdig med en løsning, PITWash betalingsterminal for bilvask.

En stor touchskjerm, skiltgjenkjenning med automatisk start av bilvask, toveis kommunikasjon med kundene, muligheten for lyd, bilde, video, betaling med Vipps og start av vask med mobilen var noe av det som sto på ønskelisten, og som til slutt ble den ferdige betalingsløsningen, PITmonolitten.

b

2018 og 2019 gikk mye med til investorjakt og lokasjonsjakt, og 2020 var året der etableringene virkelig skjøt fart.

Vi ekspanderer på østlandet og vi er også i gang på vestlandet – følg med, dette blir gøy!

Velkommen til oss!

DU FINNER OSS HER >

 

 

Broomguiden-referanse: 100330936

Kontakt