Vi er din Mercedes-Benz spesialist, og er totalleverandør til din Mercedez-Benz. Våre medarbeidere har flere tiårs erfaring med Mercedes-Benz.

DELER - Vi leverer over hele landet!

Auto-Benz har eget delelager med det meste av service og slitedeler til alle modeller. Nøye testet og tilfredsstiller de høyeste kravene til kvalitet og sikkerhet.

Vårt delelager er hele tiden godt rustet med orginale Mercedes-Benz deler til riktig pris. Vi har lagerført det meste av service og slitedeler, og får daglig levering/etterfylling av deler. Dette gjør oss meget leveringsdyktige på deler og utstyr, og du som kunde slipper å komme igjen gang på gang grunnet mangel på deler.

Våre deler og vårt tilbehør er nøye testet og tilfredsstiller de høyeste kravene til kvalitet og sikkerhet. Det sikrer at tilbehøret passer sammen med bilen og forlenger levetiden for både bil og tilbehør.

Mange Mercedes-Benz modeller har i dag luftfjæring. Vi lagerfører luftbelger og kompressorer til de fleste modeller. 
Dette leverer vi til markedets laveste priser. 

Vi har også lagerført tilhengerfester (både fast og avtagbar kule) og ledningssett til mange Mercedes-Benz modeller. Dette leverer vi til meget gode priser.

Topp moderne verksted
Vi har ett topp moderne verksted med orginalt Mercedes-Benz spesialverktøy og originalt diagnoseutstyr. Dette gjør det mulig og utføre alle typer jobber på Mercedes-Benz person og varebiler. Våre teknikere er hele tiden oppdatert på det nyeste modellene.

Kundemottak
Vår kundemottaker/delespesialist gir deg konkuransedyktige priser på verkstedtjenester og deler til din Mercedes-Benz.

Har du spørsmål?
Ring oss eller send en epost  
Kontakt

 

Broomguiden-referanse: 100327777

Kontakt

Sted

  • Adresse Strandvegen 34
    2380 BRUMUNDDAL
  • KommuneRingsaker
  • FylkeHedmark
  • LandNorge