Haugaland Antirust har en meget sentral beliggenhet med kun 1 minutt kjøring fra R47 ved Vedavågen og 5 minutter fra Kopervik/Åkrehamn.

Vi utfører understellsbehandling med lanolinoljen Fluid Film til lave priser. Vi har fått positiv respons fra både NAF, biltilsyn og bilforretninger. Det er mange som har etterlyst et alternativ til de etablerte systemer.

Oljens store fortrinn er at den ikke er avhengig av at karosseriet er helt rent og fritt for rust for at den skal virke.

bilde

Fluid Film er basert på lanolinolje (ullfett/ sauefett) og har vært brukt i hele verden siden 1943 på skip og i offshoreindustren, bl.a. på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper.

På grunn av de gode rustbeskyttende og ikke minst ruststoppende egenskapene, har Fluid Film vokst seg store innenfor mange bransjer og bruksområder.

Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling - både på nye og gamle biler. Vi anbefaler Fluid Film til behandlig både til hulrom og understell, da denne er svært penetrerende.

Broomguiden-referanse: 100328985

Kontakt

Sted

  • Adresse Vestre Veaveg 91
    4275 SÆVELANDSVIK
  • KommuneKarmøy
  • FylkeRogaland
  • LandNorge