VI ER STØRST PÅ
BILPLEIE I BERGEN

7500 behandlede biler årlig
- stol på erfaring!

Få nybilfølelsen

Du vil ikke tro hvor fine skinnsetene i bilen din kan bli med litt intensivhjelp fra oss! Vi hjelper deg også med alt fra luktfjerning til glassbeskyttelse. Har du planer om å selge bilen tilbyr vi en komplett pakke som inkluderer full vask og lakkrens.

Se flere bilpleietjenester >

Vår erfaring – din trygghet!
Siden etableringen i 2007 fått en solid og trofast kundebase – både private og bedrifter – samt et godt rykte i Bergen og omegn. Avdelingene våre på Kokstad, Åsane og Minde utgjør til sammen over 1 500 kvadratmeter, noe som plasserer oss blant de største i Norge innen bilpleie. Ca 7500 biler ruller inn og ut hvert år for bilpleie. På Kokstad har vi god takhøyde med plass til store og små biler, busser og campingbiler.

At flere av de mest velrenommerte bilforhandlerne i Bergensområdet har valgt oss som samarbeidspartner er definitivt et kvalitetstegn. Samtidig tilbyr vi ogsa° den samme kvaliteten til alle som vil ha en bil som ser ut som den nettopp trillet ut fra fabrikken. Hos oss kan du gi bilen din lakkrens og polering i luksusklassen, eller bare gi den en liten finish før den skal ut på asfalten igjen. Vi er medlem av Ren Bilpleie, en organisasjon for bilpleiefirmaer som jobber med å fremme bransjens faglige kompetanse og miljøbevissthet.

 
Broomguiden-referanse: 100330095

Kontakt

Sted

  • Adresse Kokstadflaten 32
    5257 KOKSTAD
  • KommuneBergen
  • FylkeHordaland
  • LandNorge