Jakt- og Fiskesenteret 
er et kurs- og konferansested for jegere, fiskere og andre som ønsker et interessant opphold i flotte omgivelser.

Det er med stolthet at vi kan invitere deg til vårt senter på Flå – ca 1,5 timer fra Oslo. Her vil du møte høy kompetanse og et godt jeger- og fiskermiljø.

Vårt tilbud av aktiviteter favner bredt, og du, som jeger eller fisker, finner forhåpentligvis flere tilbud som frister. Er du ingen av delene kan du likevel finne gode tilbud på konferanse og seminar som vi tilbyr sammen med vår partner Thonhotels.

Medlemmer i Norges Jeger- og Fiskerforbund er sikret de beste priser på både deltakeravgift og overnatting.

Som besøkende på Jakt- og Fiskesenteret kan du la deg inspirere i en avslappende atmosfære. Naturen har du rett på utsiden. Kjenn hvordan dette gir deg ny energi og åpner sansene. 

Til din disposisjon ligger senterets hovedbygg luftig plassert i dalsiden og med panamoramautsikt. Her finner du konferansesal, undervisningskjøkken, skytesimulator, senterbutikk, viltslakteri og en koselig peisestue. På utsiden ligger en kennel for hunder, dressurområde, grillhytte, demonstrasjonsløype for fellefangst, kunsthi, utsiktstårn, bålplass og kastedam for fluefiske. 

Det er også flere anlegg tilknyttet Jakt- og Fiskesenteret; eksempelvis store hundetreningsområder, demonstrasjonsområder for fisk og vilt og flere andre installasjoner. Det topp moderne skytebaneanlegget på Gulsvikskogen er rosinen i pølsa, med flere leirduebaner, løpende elg, angripende bjørn og riflebaner med elektronisk anvisning.

På Jakt- og Fiskesenteret vil du alltid møte personlig service og ett ønske om at du trives!

 

Broomguiden-referanse: 100331999

Kontakt