Vi liker ren og frisk inneluft
Det holder oss våkne, sunne og friske. Men frisk luft i en bolig kommer ikke av seg selv – og særlig ikke hvis du vil fyre for kråka med å lufte til stadighet.

Vi vet hva som skal til for å bedre ventilasjonsforholdene i eksisterende boliger, og hva som er best for deg som skal bygge nytt.

En prat med oss kan resultere at du vil trekke pusten roligere – ikke bare fordi luften du puster i er blitt bedre, men også fordi du ikke har måttet betale mer enn nødvendig for resultatet.

Ta kontakt med oss – så ordner vi inneluften din!

b

Boligventilasjon
Å ha god ventilasjon er viktig både helsemessig og for å holde boligen i god stand. Med god boligventilasjon unngår du fukt, som kan også gi skader på boligen, i form av mugg, råte og sopp. I hver husholdning produseres det en hel del fukt, og hvis den ikke ventileres bort kan det gi helsemessige problemer. Ettersom husstøvmidd trives godt ved høy luftfuktighet kan det f.eks. lede til utvikling av middallergi. Mange materialer i nye boliger og møbler gir ifra seg stoffer som er skadelige for helsen. Det er helt nødvendig at disse ventileres ut. Det samme gjelder for å få bort radongaser fra berggrunnen og for å forebygge heksesot. Det finnes forskjellige løsninger for å ventilere boligen.

Broomguiden-referanse: 100330824

Kontakt

Sted

  • Adresse Hobølveien 36
    1825 Tomter
  • KommuneHobøl
  • FylkeØstfold
  • LandNorge