Advokatfirmaet Heen har spesialisert seg på bilsaker. Vi hjelper uheldige eiere over hele landet. I dag går det det meste av korrespondanse via telefon og e-post. Litt avstander er ikke noe stort problem.

Har du kjøpt bil som du er misfornøyd med? Har den gått lengre enn det km telleren viser? Er bilen i en slik tilstand som annonsert og forevist? Fungerer motoren tilfredsstillende? Er du misfornøyd ikke nøl med å kontakte oss. Trolig kan bilen ha kjøpsrettslige mangler som gjør at du kan kreve prisavslag, kreve utbedring eller heve hele kjøpet. Vi hjelper deg fra reklamasjon og om nødvendig frem til du har en dom i hånda.

Har du vært involvert i en ulykke? Bruk advokat som har veitrafikkrett som spesialfag. Har du feilaktig fått skylden for et uhell. Det skjer dessverre i mange tilfeller. Vi kan hjelpe deg.

Har du problemer med forsikringsselskapet ditt og oppgjør etter uhell eller havari? Vi hjelper deg i saken mot selskapet ditt. Det finnes et utall andre biltvister. Felles for dem alle er at vi kan hjelpe deg.

En vanlig bilforsikring har rettshjelpsdekning. Dette medfører at forsikringsselskapet ditt dekker advokatutgiftene med unntak av en egenandel. Om nødvendig samarbeider vi også med noen av Norges beste eksperter på bil og motor. Sakkyndige kan være nødvendig i enkelte kompliserte saker.

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr inntil 30 min fri konsultasjon for å avklare om du har en sak du bør gå videre med. Vi er kjente for rask og god oppfølgning.

Bruk gjerne vårt sendeskjema eller send en e-post til adv.heen@online.no eller ring oss på + 47 901 33 966

 

Broomguiden-referanse: 100329675

Kontakt

Sted

  • Adresse Torggata 41
    2317 HAMAR
  • KommuneHamar
  • FylkeHedmark
  • LandNorge