BILSKADESENTERET AS vart etablert i 1999 som ei samanslåing av fleire mindre karosseri avdelingar. Heile vegen har vi fokusert på kvalitet og service, slik at du skal føle det trygt å levere bilen til reparasjon hos oss.

Vi har siden starten hatt ein god vekst og opparbeidet oss eit godt renomme i marknaden, kor vi har opparbeida oss tillit i bransjen og i det private marked.

Hausten 2004 fant vi det riktig å søkje medlemskap i Riis Bilglass (landsdekkjande kjede). Etter meir fokus på glassreparasjon ser vi ein stor auke i glassarbeid, og spesielt steinsprut reparasjon. For deg som kunde betyr det spart eigenandel og rask reparasjon. Har du kasko/delkasko betalar du ikkje eigenandel ved reparasjon??.

Du slepp lang ventetid om uhellet skulle vere ute!
Sommaren 2013 flytta vi frå Halbrendsøyra og inn i nytt bygg like ved E39 på Hafstadflata.?Vi er den største frittståande skade- og lakkverkstaden i fylket, og har gjennom åra auka skade/lakk kapasiteten betydeleg i Førde regionen og fylket. Vi har eit topp moderne verkstad kor kompetanse, kapasitet, kvalitet og service er samla under same tak. 

Åpningstider

Man - Fre kl 07.30 - 16.30


 

Broomguiden-referanse: 100327317

Kontakt

Sted

  • Adresse Hafstadvegen 97
    6813 FØRDE
  • KommuneFørde
  • FylkeSogn og Fjordane
  • LandNorge