Topcamp Mosjøen
Eventyrlige opplevelser og majestetisk natur på Helgeland.

Bo hos oss  
Opplev våre hyggelige hytter og leiligheter, eller velg en av våre flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogn eller telt. Som vår gjest har du tilgang til vårt servicehus, som er inkludert i prisen. Servicehuset inneholder toaletter og dusjer. Vi tilbyr også et felleskjøkken med spisegruppe, komfyr og oppvaskmuligheter.

Blir du sulten, har vi Pizzabakern som serverer flere smakfulle pizzaer. I resepsjonen finner du en butikk som selger brød, enkle matvarer, leker, hygieneprodukter, godteri og is.

Lekeplassen  
Den store lekeplassen i tre gir rom for masse lek og moro. Barna kan utforske hoppepute, husker, klatrestativ og hinderløype. Hos oss skapes nye vennskap hele året!

På jobbreise?  
Bor du hos oss på jobbreise, kan vi tilby komfortable overnattingssteder med eget bad, kjøkken og parkering. Reiser du ofte eller trenger midlertidig bosted, kan vi gi deg et unikt tilbud tilpasset dine behov.

Planlegg ferien  
Mosjøen tilbyr opplevelser og aktiviteter som vil ta pusten fra deg. Helgelandstrappa til toppen av Øyfjellet, Via Ferrata, kajakkpadling, grottevandring og RIB-safari er bare noen av opplevelsene som venter. Vi kan også anbefale en 700 meter lang zipline over fjorden. 

Vi ønsker dere varmt velkommen til oss på Topcamp Mosjøen! 

b

Broomguiden-referanse: 100332515

Kontakt

Sted

  • Adresse Campingvegen 1
    8657 Mosjøen
  • KommuneVefsn
  • FylkeNordland
  • LandNorge