Deler til ALLE Amerikanske biler, uansett årsmodell!

bilde

Classic Auto Parts gjør din delebestilling enkel!
Fagfolk med mer enn 35 års erfaring med Amerikansk bil kan bistå ved de aller fleste deleproblemer. Vårt utvalg, katalogmateriell, leverandørnett og serviceinnstilling er din garanti for en positiv opplevelse ved en henvendelse til oss.

Kvalitet er penger spart
Vi tilbyr kvalitetsdeler for personbiler, trucks & vans fra Amerikas ledende ettermarkedsprodusenter, originaldeler fra General Motors, Ford Motor Co. og Daimler Chrysler Corp, samt autoriserte lisensproduserte reproduksjoner til en rekke gamle modeller.

Utgåtte deler
Hos oss får du utgåtte originaldeler for de fleste behov. Vi leverer i tillegg deler for Packard, Nash, Oakland, Studebaker, LaSalle, Rambler, AMC, Hudson, Henry J og mange andre USA-modeller.

Cadillac deler
Cadillac-deler er vår desiderte spesialitet. Vi lagerfører en mengde deler du neppe finner andre steder i Norge. Eier du en Cadillac eller LaSalle, er Classic Auto Parts DIN leverandør!

Vi er autorisert forhandler for ACC, garantert kvalitet til lave priser
Vi leverer tepper, matter og bagasjeromsmatter til de fleste biler. Matter med logo, teppe som er formstøpt til din bil og bagasjeromsmatter. Vi leverer kun kvalitetstepper som er produsert i USA. Nye farvekart kommer snart.

Kontakt oss for priser til din bil.

 

Broomguiden-referanse: 100330010

Kontakt

Sted

  • Adresse Søbstadvn. 23
    7088 HEIMDAL
  • KommuneTrondheim
  • FylkeSør-Trøndelag
  • LandNorge