Vi har lang og bred erfaring innen vår bransje, og med kunden høyest  i fokus garanterer vi gode resultater.

Vi har konkurransedyktige priser. Hos oss finner du anerkjente produkter til konkurransedyktige priser. Våre fagfolk har høy kompetanse og lang erfaring  slik at du som kunde skal få det beste mulige resultatet. Ingen oppdrag er for små, ingen for store.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet!

Våre tjenester

Kjøp/Salg
Uansett om du ønsker og kjøpe, eller selge din bil, er vi sikre på at vi har en løsning som passer deg. Uansett om du er alene om det, eller skal ha en fin og trygg familiebil, kan vi møte deres behov. Kom innom for en hyggelig uforpliktende prat!

Finansiering/Forsikring
Vi har et godt og variert tilbud av både finansieringsløsninger og forsikringsløsninger! Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema eller over telefon for mer informasjon angående våre tilbud, så er vi sikre på at vi kan møte deres forventninger.

Kommisjonssalg
Ved kommisjonssalg tar vi et fast honorar i forbindelse med salget som avtales i en kommisjonsavtale på forhånd. Når bilen er solgt/overlevert sender vi deg et oppgjørsskjema.

Bilpleie
Vi tilbyr det nyeste innen bilpleie. Både innvendig- og utvendig, klargjøring og polering. Ta kontakt for mer informasjon om priser og tilgjengelighet.

Innbytte
For å unngå tradisjonelt bruktbilsalg, velger mange derfor å levere bilen som innbytte ved kjøp av ny bil fra butikk. Ta kontakt for tilbud! 

Lakkering
Er du lei av og se den samme fargen hver dag? Kanskje du bare ønsker en enkel farge, eller noe helt egent? Kom innom oss eller ta kontakt for pris og tilgjengelighet!

bilde

Broomguiden-referanse: 100330008

Kontakt

Sted

  • Adresse Lønningshaugen 15
    5258 BLOMSTERDALEN
  • KommuneBergen
  • FylkeHordaland
  • LandNorge