Vi er eit treningssenter lokalisert midt i smørøyet av Odda, ein vakker by i Hardanger!

Vi spesialiserer oss på gruppetimer og på å ha et godt kundeforhold, slik at alle som kommer innom hos oss får den hjelpen de trenger, uansett om det er nybegynnere, mosjonister eller atleter. 

Safe Treningssenter startet opp i 2007 da interessen for trening var økende, men tilbudet for treningsglade lite. Oppgjennom årene har senteret opparbeidet seg en enorm kompetanse, med flike instruktører og flinke kunder, som alltid har vert interesserte i å lære seg nye, spennende og effektive treningsmetorer for å gjøre treningen til en hard, men likevel moro opplevelse!

bilde

I ukedagene er senteret åpent fra første fuglekvitter til siste svettetåre(Sjekk åpningstidene våre). Vi tilbyr derfor elektroniske kort for alle våre kunder, slik at senteret skal være tilgjengelig når du ønsker det. Dette er fordi treningen skal være fleksibel, treningen skal passe inn i din hverdag. 

I resepsjonen vil du finne instruktører og ansatte som har en lidenskap for trening, bevegelse og kosthold. Om det er noe du lurer på, garanterer vi at vi kan gi deg svaret du fortjener. Ellers er alle våre ansatte de hyggeligste mennesker du kunne tenke deg, og dersom du ønsker å prate om noe du har på hjertet, vil vi alltid lytte.

Kom innom, prøv en time! Dette er garantert den beste måten å komme over dørstokkmilen på! 

Broomguiden-referanse: 100329593

Kontakt

Sted

  • Adresse Tyssedalsvegen 4
    5750 ODDA
  • KommuneOdda
  • FylkeHordaland
  • LandNorge