På Poseidon -Klinikken arbeider noen av verdens fremste eksperter på den mest avanserte metoden innen hårtransplantasjon.

Poseidon-Klinikken, i samarbeid med konsulenter fra hele verden, har samlet og satt sammen behandlingsprotokoller og instrumenter for å kunne gi deg en transplantasjonsbehandling i verdensklasse. Det er dessverre ikke alle leger som egner seg til denne type arbeid og vi spesialutdanner derfor våre eksperter internt over flere måneder før de kan utføre behandlinger. Det er en krevende prosess. Kun 2 av 3 leger ender opp med å kunne utføre Poseidon Klinikkens behandlinger. Dette er for å sikre at våre leger er kvalifiserte til det nivået både vi og du bør forvente av en spesialist.

bilde

Hårbehandling av denne typen krever ikke bare intens opplæring men pågående praksis. Vi har også fastsatt et minimum av behandlinger en lege må utføre i løpet av de siste 6 månedene for å opprettholde estetisk sans og finmotoriske egenskaper. Senior legene på klinikken i Oslo har utført mer enn 3 000 behandlinger.

Broomguiden-referanse: 100330047

Kontakt

Sted

  • Adresse Hoffsveien 92
    0377 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge