Markedsfører og selger:
Ballbinger, minibinger (JMA), kunstgress og utendørs treningsapparater, over hele Norge.

Vårt mål er å gi våre kunder best mulig kvalitet og service til en rimelig pris. Ved å minimere de administrative kostnadene, kan vi tilby kvalitetsvarer til fordelaktige priser. Surf litt rundt og se hva vi har å  tilby deg! 

BALLBINGER

BINGEN:
Informasjon om Bingen, Nærmiljøanlegg.

Bingen var den første ballbingemodellen som ble bygget i Norge som et nærmiljøanlegg i 1993. I løpet av årene er det levert mer enn 360 anlegg av denne typen rundt om i landet. Bingen har beholdt sin karakteristiske design med avtrappede ende moduler og skrå hjørner helt fra starten av i 1993. Men den har stadig blitt forbedret igjennom ny design, tekniske løsninger, produksjon og kunstgress kvalitet.

 Bingen – nærmiljøanlegg er bygget opp av ulike moduler som kan kombineres etter kundens ønsker og behov på en enkel måte. De vanligste størrelsene er på henholdsvis 12m x 22m, 16m x 25m, 19m x 38m. Størrelsene kan også tilpasses etter ønsker og behov.

Materialene og konstruksjonen som er benyttet på Bingen er valgt for å oppnå lang levetid. Dette er spesielt viktig ved tildeling av spillemidler hvor søker står ansvarlig for drifting av anlegget i min. 20 år. Stålkonstruksjonen består av rør, flattstål og fotplater som er varmforsinket etter EN ISO 1461.

Bingen kan leveres med 3 ulike paneltyper: trepanel, stålnetting og ”Silent touch”. Panelene kan kombineres for å ivareta kundens ønsker som kan være støy, innsyn, estetikk, vedlikehold osv. Se vår internettside for mer informasjon vedrørende kombinasjonsmuligheter og egenskaper til de ulike paneltyper.

Bingen som er vist under på bilde er en 12m x 22m, og er levert med stålpanel.

b

MILJØVENNLIG KUNSTGRESS - UTEN GUMMIGRANULAT - Vår kunstgressleverandør, er CONDOR som leverer kunstgress til ballbinger, baner, hager og lignende. Vi leverer mange forskjellige miljøvennlige kunstgresstyper. Les mer »
 
UTENDØRS TRENINGSAPPARATER - NYHET! Sport Vest AS selger utendørs treningsapparater til både klubber, foreninger, det offentlige og private. Vi har mange forskjellige treningsapparter til konkurransedyktige priser. Ulike ...Les mer »
 
Å velge Sport Vest AS som leverandør, er et trygt og pålitelig valg for deg som kunde.

Broomguiden-referanse: 100330595

Kontakt

Sted

  • Adresse Vidjevegen 3
    6104 Volda
  • KommuneVolda
  • FylkeMøre og Romsdal
  • LandNorge