Lad elbilen smartere.

Smartlading av elbiler er en av de mest populære funksjonene i Tibber. Er du Tibber-strømkunde så har du timepris på strømmen, altså strømprisen endrer seg hver time. Da vil smartlading hjelpe deg å lade på de billigste timene - helt automatisk.

Vi har laget en rekke funksjoner for deg med elbil - slik at du både får lade bilen når strømmen er billigst, samt får en helt ny oversikt over alt om lading hjemme.

Smarte funksjoner i appen.
Ved å koble din elbil til Tibber, reduserer du ikke bare strømregningen ved smartlading. Du får også tilgang til informasjon om kostnad, priser, historie og mer direkte i Tibber-appen.

Lavere strømpris
Dra nytte av strømpriser som endrer seg hver time. Tibber hjelper deg å automatisk styre ladingen slik at bilen lader når strømprisen er lavest.

Ladehistorikk
I appen får du oversikt over hvor mye du har ladet og til hvilken kostnad.

Lastbalansering
Kombinert med Tibber Pulse, kan Easee ladeboks sørge for at hovedsikringen ikke blir overbelastet når du lader elbilen.

Batterinivå
Se bilens ladestatus og batterinivå i sanntid. Hvis du har smartlading aktivert, vil du også se når bilen har planlagt å starte lading.

Smartlading er tilgjengelig for en rekke bilmerker
Smartlading er tilgjengelig på to måter. Den første måten er gjennom å koble seg til bilen ved å bruke samme kommunikasjon som du har i bilens app (går over 3G / 4G-nettverket og snakker direkte med bilen). Det eneste du trenger å gjøre er å gå til Power-ups i Tibber-appen og koble til app-brukeren for bilen din.

Lade med en smart ladeboks.
Den andre måten å få lade på en smart måte er å lade gjennom en smart ladeboks. Dette kan kombineres med integrasjonene som er nevnt over.

Vi har sammen med Easee utviklet en ladeboks som lader elbilen på de billigste timene. Samtidig jevner ladeboksen ut belastningen ellers i strømnettet, noe som gjør at vi kan garantere en minst 20% lavere strømpris (sammenlignet med strømprisen for resten av huset) for all smartlading av elbilen.

Lad bilen din elbil smartere.
Få tilgang til smartere elbil-lading i kombinasjon med strømdeal og tilgang til den råeste strømappen i Norge. Du betaler kun innkjøpsprisen på strøm og 39 kr per måned.

1 Last ned appen
2 Registrer deg - vi fikser byttet
3 Ingen skjulte gebyrer eller lokkepriser
 
LAST NED TIBBER

Broomguiden-referanse: 100330305

Kontakt

Sted

  • Adresse Øyrane 12
    6800 FØRDE
  • KommuneFørde
  • FylkeSogn og Fjordane
  • LandNorge