Urmaker Christensen Seiko Watch Saloon har preget Oslos bybilde i mer enn 60 år

Vi plukker bare ut de merkevarene vi har tro på og som har en kvalitet vi kan stå inne for. Blant disse er vi eneste forhandler på Østlandet av de håndlagde urene fra Grand Seiko og den eneste forhandler i Norge av Seiko LX line.

Vi fører også anerkjente kvalitets merker som Longines, Maurice Lacroix, Maurice Lacroix Mastercollection, Baume ét Mercier, Rado, Certina og Victorinox og high end toolwatches fra Garmin. Alle disse representerer urfaget på sitt beste.

b

Vi er en av få tradisjonelle urmakere med verksted i butikken som fortsatt eksisterer i Oslo sentrum. Vi er autorisert Omega verksted, utfører reparasjoner på de fleste ur merker og behandler hvert eneste urverk med erfaring, presisjon og tålmodighet.

Vår servicesjef Rasmus Liseth har lang erfaring med både gamle og nyere mekaniske ur fra sin tid hos Urmaker Alf Lie og Swatch Group. Med denne erfaringen kan vi derfor reparere de fleste ur, øke produktiviteten og sørge for at disse finslipte instrumentene kan tikke videre fra generasjon til generasjon.

I spissen står 3. generasjon Christensen. Annichen Christensen leder en ung, entusiastisk og faglig sterk gjeng som ønsker deg velkommen her i Stortingsgaten.

Broomguiden-referanse: 100329974

Kontakt

Sted

  • Adresse Stortingsgata 10
    0161 OSLO
  • KommuneOslo
  • FylkeOslo
  • LandNorge