Nærmere fjorden kommer du ikke

Skjolden Hotel ligger innerst inne i verdens lengste fjord - Sognefjorden.

Det er som å våkne opp til ett maleri når man ser ut av vinduet om morgenen. Fjellene speiler seg i den blanke fjorden. En fullkommen opplevelse av stillhet og ro. Ikke rart mang en gjest ikke ønsker å reise herfra!

b

Skjolden er plassen for deg som ønsker å unnslippe de hektiske rutinene i byen, eller bare nyte livet generelt. Ingen tid er viktigere enn den man tilbringer med dem man er glad i og trives sammen med. Det er øyeblikk som dette, når man er samlet, som skaper minner.

Hotellet tilbyr 41 rom med storslått utsikt enten mot Jotunheimen eller Luster fjorden, den innerste av fjordarmene i Sognefjorden. De siste 5 årene har hotellet gjennomgått en betydelig oppgradering og tilbyr opplevelser i en god atmosfære og høy kvalitet.

Med vår unike beliggenhet hvor hotellets hage strekker seg helt ned i vannkanten, blir du tatt godt vare på av våre ansatte mens du nyter utsikten, roen og naturen. I salongen eller på terrassen sitter du gjerne og nyter med noe godt i glasset før hovmester inviterer til bords i restauranten til kveldens 4 retters meny basert på produkter fra lokale leverandører.

Vinkjelleren har ett rikholdig og spennende utvalg.

Vi gleder oss til å se deg som gjest hos oss på Skjolden Hotel.

Se hvor vi er i fjordlandskapet | Se kart over Skjolden

Broomguiden-referanse: 100332029

Kontakt

Sted

  • Adresse 6876 SKJOLDEN
    6876 SKJOLDEN
  • KommuneLuster
  • FylkeSogn og Fjordane
  • LandNorge