Topcamp Hallingdal
Vår 5-stjerners camping i Ål, full av aktiviteter.

Bo hos oss 
Bo i våre moderne hytter eller på våre flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogn og telt. Som gjest har du fri tilgang til vårt 5-stjerners servicehus, som er inkludert i prisen. Servicehuset inneholder toaletter, dusjer og familiebad.

Høyt og lavt klatrepark  
I klatreparken finner du spennende utfordringer som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi har miniløyper for de minste, og løyper som gir sug i magen for de tøffeste. Uansett om du er barn eller voksen, vil du garantert finne glede og spenning i klatreparken vår.

Vi kan friste med seks lekne og utfordrende løyper, i tillegg til Ørnestupet og to ziplines som tar deg over Hallingdalselva. Alle får trygg opplæring av erfarne guider. Minimumshøyden er 110 cm.

Lekeland  
I Lekeland kan barna slippe ut ekstra energi. Her kan de bli utfordret i labyrinter, leke i ballrom, klatre i klatreveggen, suse ned sklia og ikke minst; få seg en haug med nye venner!

Bor du hos oss, er Lekeland helt gratis. Ellers er prisen kr 180,- for dagspass. Det er alltid gratis for barn under 2 år, samt voksne i følge med barn.

På jobbreise?  
Bor du hos oss på jobbreise, kan vi tilby komfortable overnattingssteder med eget bad, kjøkken og parkering. Reiser du ofte eller trenger midlertidig bosted, kan vi gi deg et unikt tilbud tilpasset dine behov.

Planlegg ferien  
Hallingdal bugner av naturopplevelser. Hva med en guidet sykkeltur i fjellet? Eller kanskje en ridetur på islandshest? Du kan også prøve rafting eller klatring. I Hallingdal er mulighetene mange, året rundt.

Vi ønsker dere varmt velkommen til oss på Topcamp Hallingdal!

b

Broomguiden-referanse: 100332512

Kontakt

Sted

  • Adresse Myrovegen 15
    3570 Ål
  • KommuneÅl
  • FylkeBuskerud
  • LandNorge