Topcamp Havblikk
Idyllisk ferieparadis, omringet av storslagen natur på Nesna, Helgelandskysten.

Bo hos oss  
Bo i våre moderne hytter og leiligheter, eller på våre flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogn og telt. Som gjest har du fri tilgang til vårt servicehus, som er inkludert i prisen. Servicehuset inneholder toaletter og dusjer. På sommeren har bistroen vår åpent, hvor du kan nyte et godt måltid!

Rett ved vannet  
Et opphold hos oss vil sørge for etterlengtet kvalitetstid med de du er glad i. Lek og moro kan du finne på vår lekeplass, hvor barna kan holde på i timesvis. For den tøffe er det forfriskende å ta et bad fra vår private strand. Har du SUP-brett eller kajakk, anbefaler vi at du opplever den vakre kysten fra vannet.

På jobbreise?  
Bor du hos oss på jobbreise, kan vi tilby komfortable overnattingssteder med eget bad, kjøkken og parkering. Reiser du ofte eller trenger midlertidig bosted, kan vi gi deg et unikt tilbud tilpasset dine behov.

Vi tilbyr også konferansefasiliteter og møterom av høy kvalitet. Her er det mulighet for teambuilding og presentasjoner før dere opplever den vakre naturen.

Planlegg ferien  
Helgelandskysten er kjent for sin praktfulle natur, og området rundt skuffer ikke. Her finner du hvite sandstrender, majestetiske fjell, turkisblått vann, nordlys og ville dyr. Utforsk det mektige landskapet i kajakk, på øyhopping, fra fjelltopper og på havørnsafari.

Vi ønsker dere varmt velkommen til oss på Topcamp Havblikk! 

b

Broomguiden-referanse: 100332516

Kontakt

Sted

  • Adresse Sjåberget 10
    8700 Nesna
  • KommuneNesna
  • FylkeNordland
  • LandNorge