Topcamp Rustberg
Vår unike camp rett ved Hafjell og Lillehammer.

Bo hos oss  
Bo i våre hyggelige hytter og leiligheter, eller på våre flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogn og telt. Som gjest har du fri tilgang til vårt servicehus, som er inkludert i prisen. Servicehuset inneholder toaletter og dusjer, kjøkken og vaskeri. 

Oppvarmet basseng  
Vårt bassengområde er en soleklar favoritt hos barna. Med et eget plaskebasseng for de minste og et større basseng for de svømmedyktige, kan du kose deg i timesvis. Om du liker litt ekstra sug i magen, har vi også to sklier. Her garanterer vi moro!

Når du er ferdig med å bade, hva med å ta en tur innom Topcamp Bistro? Maten smaker alltid best etter en lang dag i sola!

På jobbreise?  
Bor du hos oss på jobbreise, kan vi tilby komfortable overnattingssteder med eget bad, kjøkken og parkering. Reiser du ofte eller trenger midlertidig bosted, kan vi gi deg et unikt tilbud tilpasset dine behov.

Planlegg ferien  
Hafjell har mye å by på – hele året. Opplev fjellet fra sykkelsetet, eller ta med familien på en fornøyelig dag i en av fornøyelsesparkene i området. Ikke gå glipp av Hafjell Alpinsenter som har aktiviteter hele året.

Vi ønsker dere varmt velkommen til oss på Topcamp Rustberg! 

b

Broomguiden-referanse: 100332514

Kontakt

Sted

  • Adresse Kongsvegen 691
    2636 Øyer
  • KommuneØyer
  • FylkeOppland
  • LandNorge