Velkommen til oss! - Din lille lokale profileringspartner.

FilmTeam AS har i løpet av snart 12 år opparbeidet seg en solid kundekrets med både små og store bedrifter som fornøyde kunder, og oppdragsmengden bare øker. Vi er et lite firma, men er fast bestemt på å levere godt håndverk og kvalitet til riktig pris og tid. Vi som tar telefonen er de samme som gjør jobbene, derfor vil vi alltid ha full kontroll med din bestilling fra produksjon til ferdig produkt, det samme gjelder dekor, solfilmer og sikkerhetsfilmer både på bil og bygg. Vårt mål var å være Norges aller beste tilbyder av montert solfilm på bil når vi startet opp i 2007. Et kjapt søk på diskusjonssider som omhandler solfilm til bil på Google, vil bekrefte at vi har nådd dette målet. Vi er stolte av hva vår lille bedrift har fått av rennomé i løpet av denne tiden.

Vi har også avtaler med de fleste forsikringsselskaper for bytte av bilglass, så dette kan du også få gjort hos oss. Undersøk med ditt selskap hva du har i egenandel.

Vi reparerer også steinsprutskader i frontrute kostnadsfritt om din forsikring dekker dette.

Vi tilbyr:
- Solfilm til bil og bygg

- Skilt og reklame
- Storformat print
- Foliemerker
- Dekorative folier
- Salg av solfilm, folier og verktøy
- Bytte av bilglass
- Kostnadsfri reparasjon av steinsprutskader
- Montering av folier og reklame
- Produksjon og montering av frostdesign på glassflater

Skilt og Reklame
FilmTeam kan nå levere skilt av aluminium, plexi og plast til all slags bruk. Enten med digitalprint eller folie. Vi leverer etter mål og ønsker. Både til innendørs og utendørs bruk. Vi produserer klistremerker og plakater. Bannere og roll-ups til svært hyggelige priser.

Kontorprofil - Vår Spesialitet
Vi har i løpet av de seneste årene profilert svært mange firmaers kontorlokaler, med både folie og frostet film. Vi hjelper deg å finne en gjennomgående tråd i designet av deres lokaler og møterom. Svært stilig og effektfullt å ha f.eks firmaets logo frostet på alle modulglass. Løsninger som også kan skape bedre arbeidsro og mindre innsyn.

Butikkprofil - Et Visuellt Løft
Om dere allerede har en idé til profil, så kan FilmTeam hjelpe dere å realisere den. Vi kan også hjelpe deg fra a til å med å designe din forretnings utseende. Vi har både erfaringen og kompetansen. Vi gjør det som må til for at du skal bli 100% fornøyd med det endelige resultatet.

NYHET! - Benkeglass til kjøkkenet med ditt eget motiv!
Vi kan levere ditt motiv i slitesterkt herdet glass. enten til kjøkkenet eller andre steder. Vi leverer på mål, og gir deg prikken over i'en på ditt nye kjøkken. Vi kan også levere slike løsninger til storkjøkken.Broomguiden-referanse: 100324411

Kontakt

Sted

  • Adresse Kloppaveien 10
    1472 FJELLHAMAR
  • KommuneLørenskog
  • FylkeAkershus
  • LandNorge