INSANITY Detailing er et spaopphold for din bil.

Jeg tar bilen din gjennom flere vaskesteg, deretter en ordentlig omgang med flere steg polering, før den omhyggelig blir gått over med en lakkbeskyttelse. Jeg står alltid for resultatet, og holder stor stolthet i arbeidet som blir gjort.

Mottoet "It's not just passion, it's obsession!" eller "Det er ikke bare lidenskap, det er en besettelse!" er tilstede for en grunn, jeg jobber hardt fordi jeg ønsker å levere et resultat som gir deg som eier av kjøretøyet en wow-opplevelse.

Erfaringen er blitt noen år lang, i tillegg til kursing innen våtslipeteknikker, polering, håndtering av maskiner og produkter, instruktørstatus hos Rupes Spa (www.rupes.com) gjennom Holgers AS, importør, instruktør og installatør av merket FEYNLAB (www.feynlab.com), sertifisert skinnreparatør gjennom både Colourlock og Fenicé, sertifisert montør av lakkbeskyttelsesfolie, også kalt PPF, fra XPEL (www.xpel.com).

Ønsket av å lære mest mulig for å holde nivået på topp er en nøkkel til å kunne tilby deg som kunde den aller beste opplevelsen.

Broomguiden-referanse: 100331031

Kontakt

Sted

  • Adresse Industriveien 13
    1400 ski
  • KommuneSki
  • FylkeAkershus
  • LandNorge