-Fjellregionens totalentreprenør

Vi i Røros Entreprenør har stor fokus på kvalitet. Vi ønsker å være en totalentreprenør som tar seg av hele prosessen fra A til Å, helt til ferdig produkt. Dette mener vi gjør hele byggeprosessen enklere for kunden.

Røros Entreprenør gjør alt av nybygg, ombygg og tilbygg i tiltaksklasse 1. I tilegg kan vi tilby grunn- og fundamentarbeider og tar gjerne på oss byggesaksarbeid.

b

Steinar, Rune og Amund startet i 2018 Røros Entreprenør AS sammen med gravemaskinentreprenør Morten Evavold. Etter mange år som snekkere med enkeltmannsforetak valgte vi å formalisere og utvikle samarbeidet videre gjennom å opprette Røros Entreprenør.

Røros Entreprenør har stor fokus på kvalitet og ønsker å bygge en sterk merkevare, samtidig skape en trygg arbeidsplass for våre ansatte.
 
Vi har utviklet et konsept som heter Dialoghytte. Konseptet går ut på at hytten til kunden har blitt til i dialog med oss. God dialog med kunden fører alltid til et godt resultat.
 
Vi ønsker å være en totalentreprenør som tilbyr kunden alt fra tegning, byggesak, grunnarbeid, trearbeid, elektrisk installasjon og rør. Kunden slipper å tenke på alle små og store ting underveis. Det tar vi oss av. Vi i Røros Entreprenør mener at det trenger ikke å være dyrere å skreddersy en hytte kontra det å bestille en ferdighytte.
 

 

Broomguiden-referanse: 100330818

Kontakt

Sted

  • Adresse Sundveien 110
    7374 Røros
  • KommuneRøros
  • FylkeSør-Trøndelag
  • LandNorge