Vi på Eidanger Auto lytter alltid til kundene våre og har høyt fokus på god dialog for å kunne gi de beste prisene og billigste bilverksted tjenester, eu-kontroll, service og reparasjon i Grenland, Porsgrunn, Skien, Bamble. Hos oss får du hjelp med både service og reparasjon av din bil.

Vi er klar over at bilhold ikke er rimelig, på vårt bilverksted i Porsgrunn får du konkurransedyktige rimelige verkstedpriser og mulighet for finansiering med 3 mnd. betalings utsettelse. Det passer aldri å få en reparasjons utgift.

MEKANISK & EU KONTROLL
Våre teknikkere er kvalifiserte på alle typer mekanisk arbeid og godkjent av biltilsynet til å foreta EU kontroll av din bil.

BILTILBEHØR
I resepsjonen vil du finne et eget salgsområde med de mest nødvendige ting til din bil, som lyspærer, olje osv.

HENTE TJENESTE
Skulle bilen din stoppe langs veien, så kan du ringe oss, vi ordner med transport av din bil til vårt verksted.

KOM OG BESØK OSS
Kom gjerne innom for en kaffe og en prat med en av våre kvalifiserte teknikkere, vedrørende din bil. Vi har et innbydende venterom med kaffe og tv.

DITT LOKALE BILVERKSTED SOM OPPRETTHOLDER DIN NY BIL GARANTI UANSETT BILMERKE.
Vi ønsker alltid å lytte til kundene våre for å kunne gi de beste og billigste løsninger på bilhold. Vi er klar over at bil er dyrt, så derfor tilbyr vi Finansiering med 3 mnd. betalings utsettelse. Det passer aldri å få en reparasjons utgift.

ALLTID TILGJENGELIG FOR DEG
Vi er alltid tilgjengelig på chat. Vi har også et eget nøkkel innkast som gjør at du kan levere bilen til oss når det passer deg

USLÅLIGE PRISER
Vi bruker kun kjente merker, og vi har de beste prisene på deler samt arbeid. Trykk gjerne på bilde under for å se merkene vi bruker.

VI ER SPESIALISERT PÅ ALLE BIL MERKER
I motsetning til de fleste bilverksteder så har vi spesialisert oss på all bilmerker, om det er Mercedes eller Fiat du har, vil våre teknikkere utføre et kvalitets arbeid uten sidestykke.

VI FØRER KVALITETS DELER

Vi er godkjent av Statens vegvesen og er med i Norsk Bilbransje forbund.

b

Broomguiden-referanse: 100328050

Kontakt

Sted

  • Adresse Floodmyrveien 21
    3946 PORSGRUNN
  • KommunePorsgrunn
  • FylkeTelemark
  • LandNorge