Ønsker du å samle kollega, familie og venner?

Her kan både små og store grupper samles under samme tak og rundt samme spisebord, her er det aktiviteter inne og ute for en hver smak som passer alle aldre.

FAMILIE:
Ønsker du å ta med deg familien og gode venner på en uforglemmelig opplevelsestur i flotte omgivelser? Vi har hatt en rekke familietreff, runde dager og brullyp hos oss. Her er det en rekke aktiviteter for både barn og voksne som vil gi god underholdning under hele oppholdet. Flotte turer i fjell og mark er å finne i nærområdet hele året.

BEDRIFT:
Hvorfor ikke prøve noe nytt, opplevelsesrikt og spennende? Hold deres neste firmamøte hos oss. Skap et bedre samhold med felles matlaging og kjekke felles aktiviteter på kveldstid. Her er noe for en hver. Mat kan og bestilles og leveres fra Bekkjarvik gjestgiveri.

UTDRIKKINGSLAG:
Er du forlover og leter etter en plass for å sjemme bort din kamerat? Her har du plassen som oppfyller de fleste ønsker og aktiviteter til et gjennomført utdrikkingslag. Vi har bred erfaring og kan være behelpelig med det meste av ønsker. Hytten byr på en rekke aktiviteter både inne og ute, konkuransespill som shuffleboard, biljard og pil og bue vil gi mye underholdning under festen. I sommerhalvåret har vi og foosball og bordtennis på terrassen. Privat paintballbane med alt av utstyr til 10 prs kan og bestilles etter ønske.

bilde

austevollhytteutleie.no >

Broomguiden-referanse: 100329909

Kontakt

Sted

  • Adresse Bekkjarvik
    5397 BEKKJARVIK
  • KommuneAustevoll
  • FylkeHordaland
  • LandNorge